TOP termékek

Szavazás

Te hol keresed a cuccaidat?

Látogató számláló

2
1
8
0
9
6
5

https://munkaruhaaruhaz.hu/

Rendelés és szállítás menete

A megrendelések menete, feltételei:

Megrendelés esetén a termékek az előzetesen egyeztetett határidőn belül szállításra kerülnek. 
A megrendelt termékek egyes esetekben beszállítói hiány miatt késhetnek.

A megrendelés esetén automatikusan email üzenetet fog kapni az elküldött email címre, ezzel igazolja rendszerünk, hogy a kért termékek igénylését befogadtuk. Az üzenet a RENDELÉS MEGÉRKEZETT státusznév alatt kerül visszaigazolásra. (ez nem a termékek átvehetőségét jelenti)


ÁTVÉTELI TÍPUSOK:

 

MEGRENDELÉS - Készpénzzel a helyszínen (SZEMÉLYES KÉRÉSRE)

A megrendelt termékek az összekészítést és a készletezést követően átvételi státuszba kerülnek. Ebben az esetben az átvételt üzletünkben megteheti. Minden esetben email üzenetet küldünk Önnek. Az üzenet a ÁTVEHETŐ státusznév alatt kerül visszaigazolásra. Üzletünkben készpénzfizetési lehetőség van, a kártyás rendszerünk kiépítés alatt ál.

MEGRENDELÉS - Utánvét kiszállítással:

A megrendelt termékek az összekészítést és a készletezést követően kiszállítás státuszba kerülnek. Ebben az esetben a termékeket a DPD futárposta segítségével elküldjük a szállítási címre. A csomagok másnap kerülnek kiszállítsára. A futár rendelkezni fog az Önök telefonszámával, melyet segítség igénye esetén hívni fog. A futár a rendelt árú összegét kézpénzben fogja Önöktől elkérni. A csomagot, csomagokat sértetlen formában kell kézbesíteni a címzett felé.